Uselt!

Ja, uppdateringen här fungerar ju utmärkt må jag säga. Tyvärr inte haft mycket tid eller ork för att skriva någonting. Men tänkte försöka knåpa ihop ett lite inlägg nu.

Helgen spenderades i Stockholm hos min underbara familj. Blev först två timmar bowling med familjen och Anders, sen hem och äta födelsedagsmiddag för att fira pappa som fyller år idag. Huur gott som helst och ett STORT GRATTIS till min käre far <3! Därefter for Anders och jag in till stan för mer bowling med ett gäng vänner. Rolig kväll som sen avslutades på Flying Scotsman Inn, en supermysig pub.

Igår blev det skogspromenad och kantarellplockning med mami och papi. Myysigt och det blev en del svamp må jag säga. Ska strax slänga i dem i stekpannan och förvälla dem. Yes.

Annars har jag gymmat i morse och precis tvättat två maskiner tvätt (sååå nice med egen tvättmaskin, hihi) och satt ihop byrån vi tog med oss hemifrån igår.

Ja, plugga var det väl jag skulle göra idag? Yes, men det har det ju inte blivit nå av. Så mycket roligare att plocka och fixa här hemma, hoho. Illa!

Hej!

Hej :) Bra uppdatering här. Hoho!

RSS 2.0