Uppdatering - rolig & tråkig/hemsk nyhet!

Nejmen hejsan hallå där!

Oj, vad har hänt sedan sist då? Mycket!

Kursen den rullar på och det är mycket som ska tas in och läras. En massa böcker att läsa och där ligger mitt problem, jag vet inte var jag ska börja. Om någon har lite motivation och koncentration att dela med sig av är jag mer än tacksam. 

Nu har jag precis färgat håret på mig själv, tyckte det var dags för mer färg. Utväxten var inte direkt fin. Men oh, så svårt det är att färga på sig själv. Speciellt med mitt ogräs till hår, hoho.

En kul och en tråkig nyhet. Börjar med den roliga.

Ikväll åker jag och gänget till stugan för en mysig helg där tillsammans. Ska bli spännande att se hur det funkar med 10 personer tillsammans där, hihi. Kuul!

Det tråkiga.

Kapten röd!

Igår blev det en sväng på stan med Erika och Anders och sedan for Anders till Stockholm för att hälsa på en polare. Därefter drog jag, E, M, S & T upp till Hemlingby för korvgrillning. Supermysigt med tokgänget! På kvällen gick jag över till E & M och såg nyaste X-men och ja, den var helt klart sevärd.

Idag började jag dagen med att kika Hur många lingon finns det i världen och jag gillade den verkligen. Både rolig och sorglig, men ohh så fin den var! Riktigt mysig!

Nu håller jag på med rensning av garderoben. Behövs verkligen! Har lagt undan mer kläder än vanligt eftersom jag inte använder dem. Brukar ha väldigt svårt att göra mig av med kläder eftersom jag alltid tänker att jag någon gång kan använda dem. Men nu så, nu går det bättre. Hoho! Får väl se om det dyker upp lite kläder på tradera kanske.

Yes, dags att återgå, men måste först tipsa om Kapten Röd. Ruggigt sköna låtar!

Trevlig kväll!

Nyligen kommit hem efter att ha varit med Anders, Erika och Magnus i Sandra och Thims nya lägenhet. Superfin lägenhet som de inrett mycket bra. Blev lite fika och en massa snack. Riktigt trevligt!

Föresten, igår när Anders kom hem ifrån jobbet hade han med sig blommor till mig. Sötnosen min! Hur fina som helst och de gör sig inte alls lika bra på bild som i verkligheten.

Tack underbara underbara du!

Ledig dag

Hej igen!

En månad mellan inläggen blev det inte nu i alla fall. Hurra för mig.

I lördags var det som sagt Tjejmilen och det var faktiskt riktigt roligt. En otrolig stämning bland alla drygt 30 000 på Gärdet som var taggade för en löptur. Lite komiskt att Tjejmilen blev mitt första träningspass på två veckor, haha. Så jag kan ju inte klaga på prestationen, sprang faktiskt milen på 77 minuter och det anser jag är bra under de förutsättningarna jag hade. Var rätt drygt också att jag hade konstant håll de första 5 km och resterande 5 km kallsvettades jag, så ja det var ju mysigt. Men i mål kom jag i alla fall och det var underbart!


Sedan på söndagen var det Gröna Lund som gällde. Apollo firade 25 år och via dem hade jag vunnit gratis inträde och åkband för oss och vi fick även komma in två timmar innan Gröna Lund egentligen skulle öppna. Så ja, jag klagar då inte på denna underbara helg. Riktigt skoj med mina fina vänner!

Idag är jag ledig från plugget, men ska väl sätta igång med planering av en uppgift vi har och även få en del läsning gjord. Yes, så duktig har jag tänkt vara, meeen först blir det några avsnitt av 90210, hihi!

RSS 2.0